Κυριακή 19 Μαρτίου 2023

Ανόητοι «Ελληνολάτρες», φασίστες, νεοναζί, σατανιστές και φονταμενταλιστές χριστιανοί, ένα παράξενο χαρμάνι ρατσισμού και απανθρωπιάς!

Πάντα ήθελα να κάνω μια ανάρτηση για να στιγματίσω τις απόψεις ανόητων «Ελληνολατρών» που περιδιαβαίνουν το διαδίκτυο, συνδυάζοντας έναν αχταρμά ιδεών και απόψεων, που όχι μόνο δεν έχουν σχέση με τα Αρχαία Ελληνικά ιδεώδη, αλλά κομίζουν μέχρι και κωμικοτραγικές ειδήσεις του παραλόγου όπως ο πόλεμος των Ανδρομέδιων εναντίον των Ανουνάκι ή οι φιλοσοφικές διαμάχες του Απολλώνιου Τυανέα εναντίον του Χριστού! Οι απόψεις πάλι αν ο Ιησούς ήταν ο Ιάσων και αν ο πρώτος τελικά ήταν Έλληνας ή Εβραίος σηκώνει μεγάλη συζήτηση, κάνοντας όλους εμάς που ρίχνοντας τις ρίζες μας στην Αρχαία Ελληνική φιλοσοφία και στις αρετές της να φρίττουμε ακόμα περισσότερο όταν όλη αυτή η γνώση να συνδέεται και με τις πιο εμετικές ιδεολογίες του ναζισμού, του ρατσισμού ως και του, ακούστε  - ακούστε, του Σατανισμού! Για τους πρώτους δείτε ένα σχετικό τρολάρισμα για να αντιληφθείτε τι παίζει στο διαδίκτυο και θα επανέλθουμε σε άλλη ανάρτηση για να γελάσουμε. Σε αυτήν όμως θα ασχοληθούμε σχεδόν επιγραμματικά με τους δεύτερους που συνδυάζουν τη Ελληνική φιλοσοφία με τον ναζισμό ή τον Σατανισμό! Άλλος παράξενος συνδυασμός! Η ακροδεξιά ιδεολογία αυτής της ομάδας φτάνει να ξεπερνάει σε εμπάθεια ακόμα και την ιδεολογία των ΝΑΖΙ, των εκτρωμάτων εκείνων που έσυραν στον όλεθρο του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου ολόκληρη την ανθρωπότητα για χρόνια. Επίσης το μίσος τους για τη Δημοκρατία εκφράζεται με μια φασιστική νοοτροπία που εκθέτει την ανθρωπιά, την δημοκρατία και τον πολιτισμό που υποτίθεται κληρονομήσαμε από τους προγόνους μας. Το μίσος και η κακία αυτών των «ανθρώπων» τους φέρνει κοντά όχι μόνο στο φασισμό και τον ρατσισμό, αλλά και στον Σατανισμό, που είναι η άλλη πλευρά του ίδιου νομίσματος του Χριστιανισμού, με ονόματα Υποχθόνιων Θεών που πάρθηκαν από την Εβραϊκή αγγελογονία, ενώ ταυτόχρονα είναι ρατσιστές με πάθος ενάντια στους Εβραίους! Πόσο οξύμωρη λογική!

Φαντάζεστε κάποιον να πολεμά με μίσος την ήμισυ ιδεολογία με την άλλη μισή; Οι ναζί και γενικά οι ακροδεξιοί είναι βαθύτατα χριστιανοί, φονταμενταλιστές όμως που συμμαχούν με τον απόκρυφο ιουδαϊσμό, την Σολομονική και την Μαύρη Μαγεία και παράλληλα ισχυρίζονται ότι εμπνέονται από τα Αρχαιοελληνικά ιδεώδη… που με μανία πολέμησε ο ιουδαιοχριστιανισμός…! Όσοι όμως ασχολούνται με την ιδεαλιστική φιλοσοφία, καρπός Ελλήνων φιλοσόφων που έφεραν ιδέες από την Ανατολή, όπως ο Πυθαγόρας και ο Πλάτων, θα γνωρίζετε πόσο η θρησκεία και οι θεοί μετέχουν στην τελική διαμόρφωση των ιδεών τους. Η φιλοσοφία του Πλάτωνα τις περισσότερες φορές θυμίζει θεολογία και εκεί βρίσκεται ο εκτροχιασμός των ιδεών όλων αυτών των ημιμαθών που συγκαταλέγονται σε αυτούς που ονομάζονται «Ελληνολάτρες». Είπα ημιμαθείς, όχι να νομίζετε ότι διάβασαν λίγο. Οι περισσότεροι από αυτούς δεν διάβασαν τίποτα, παρά μόνο μοιράζονται τσιτάτα μεταξύ τους στο διαδίκτυο που τις περισσότερες φορές δεν ανταποκρίνονται καν στην αλήθεια. Κάποιοι άλλοι βλέπουν την αθεΐα σαν μόδα και όντως χριστιανοί από μικροί καταπιάνονται να πολεμήσουν την θρησκεία τους με αντίδραση.

Παράξενο ιδεολογικό χαρμάνι όταν ανακατεύεται το σκατό με το λιβάνι!

Ας πάρω ένα τυχαίο παράδειγμα για να σας κάνω λιανά τι εννοώ. Είναι σαν μια γυναίκα που υποστηρίζει ότι εμπνέεται από το αρχαίο ελληνικό πνεύμα, να το παίζει άθεη, να έχει εραστές νεοναζί και όντως φιλόζωη να βρίσκεται σε σχέση με έναν κυνηγό που σκοτώνει ζωάκια, όχι για να τα φάει, αλλά για να εξασκείται στο σημάδι! Τι άλλο παράδειγμα να φέρω για να δείξω τον οξύμωρο αχταρμά της λογικής και της παράκρουσης που χειραγωγείται από την ανοησία τόσο αφελών ανθρώπων που περιφέρονται με έπαρση και ναρκισσισμό στο διαδίκτυο…!

Πόσο πατριωτισμό μπορεί να έχει, ακόμα, ένας κουκουλοφόρος σπιούνος που με την κατάκτηση της πατρίδας του από τους ναζί σαν εφιάλτης έσπευσε να καταδώσει στους κατακτητές ακριβώς αυτούς που αγωνίζονταν για την απελευθέρωση της πατρίδας του! Όλοι αυτοί είναι εθνικιστές, φασίστες, ρατσιστές και ακροδεξιοί διαφόρων αποχρώσεων που παίρνουν μέρος ακόμα και στην πολιτική ζωή. Είναι τόσοι πολλοί που φτάσαμε αν και εγκληματίες να τους βάζουμε ακόμα και στην βουλή!

Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση
Φυσικά οι χριστιανοί δεν είναι όλοι τους φασίστες, όμως στην συντριπτική τους πλειοψηφία, δογματικά, βρίσκονται αντιμέτωποι με τους Σατανιστές από υποκρισία και ναρκισσισμό, για να στηρίξουν το δόγμα τους ενάντια στο κακό και τον Σατανά! Τώρα, πώς γίνεται κάποιοι γιαλαντζί «ελληνολάτρες» να βρίσκονται αντιμέτωποι με τους χριστιανούς, αφού ο σατανισμός είναι η άλλη πλευρά του ίδιου νομίσματος, μόνο η ψυχιατρική μπορεί να δώσει απάντηση.

Εμείς που εμπνεόμαστε από τα ανθρώπινα ιδεώδη που γεννήθηκαν στην Ελλάδα, όπως η Δημοκρατία, η φιλοσοφία των Φυσιοκρατών και η ηθική των προσωκρατικών, που άκρως προοδευτικοί, εξύψωσαν τον Έλληνα και την Ελλάδα από άκρη ως την άλλη άκρη του πλανήτη, εκφράζουμε τον απέραντο αποτροπιασμό μας στην κατάπτυστη ναζιστική και σατανιστική ιδεολογία που ασπάζεται ακόμα από κάποιους αφελείς και μας πισωγυρίζουν στον Μεσαίωνα ή και ακόμα παλαιότερα!

Ανόητοι φασίστες αρχαιολάτρες, ναζί, ρατσιστές, ακροδεξιοί και σατανιστές βρίσκονται στο ίδιο τσουβάλι άχρηστων και επικίνδυνων κατάλοιπων για τον άνθρωπο και τον ανθρωπισμό. Εμείς, σαν άθεοι, πιστοί στα ιδανικά του ανθρώπου με αίσθημα ισότητας, δημοκρατίας και ανθρωπιάς, στεκόμαστε εμπόδιο στην οπισθοδρόμηση και στην μισαλλοδοξία που βαθιά μας εμπνέουν, παγκόσμιες συμβάσεις και οι διακηρύξεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Δείτε το σχόλιο όσοι δεν έχετε fb
Λυπάμαι που μέχρι σήμερα στη σελίδα μου στο fb, από άγνοια ίσως να φιλοξενούσα κάποιους «φίλους» φασίστες, ρατσιστές και νεοναζί! Παίρνοντας παράδειγμα από έναν πρόσφατο «φίλο μου» στο fb, θα παρακαλέσω όποιος εμπνέεται από τις πιο πάνω απάνθρωπες ιδεολογίες να αποχωρήσει με μια διαγραφή, όπως έκανα εγώ και χωρίς αντιπαράθεση αφού δεν υπάρχει προσωπικό θέμα παρά μόνο ιδεολογικό. Χωρίς να έχω λοιπόν προσωπικά με τον εν λόγω «φίλο», που πιστεύω από αφέλεια ασπάστηκε τέτοιες απεχθείς ιδεολογίες, δημοσιεύω το σχόλιό του επειδή βρίσκεται ήδη δημόσια αναρτημένο και το λιγότερο που έχω να κάνω είναι μια ήσυχη διαγραφή. Το ανατριχιαστικό σχόλιό του (16/3/2023) στη σελίδα «Θέλω την Εκκλησία του Σατανά στην Ελλάδα» παραθέτω προς στιγματισμό της συνείδησης όσων εμπνέονται από τέτοιες ιδεολογίες που μας προσβάλουν σαν ανθρώπινα όντα, μετά το Ολοκαύτωμα, όχι μόνο των Εβραίων, αλλά και των εκατομμυρίων αθώων θυμάτων και του διχασμού που επέφεραν ανάμεσά μας σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Λυπάμαι «φίλε» Χρήστο, όμως διαβάζοντας αυτό το σχόλιο, ανατρίχιασα! Κρίμα που στη σελίδα σου πριν λίγες μέρες σχολίαζα εκτεταμένα και αμέριμνος γιατί νόμιζα ασχολείσαι σοβαρά με τον Ορφισμό και τον Πλάτωνα αν και αυτά φαντάζουν σαν «ξένη σταγόνα μέσα στο αίμα των Ελλήνων» όπως θα έλεγε και ο Θεοδωρίδης. Να, τι γίνεται όταν η γνώση αυτή δεν  μπαίνει σε σωστά κανάλια. Χίλιες φορές να γινόσουν χριστιανός, παρά αυτό που είσαι! «Πλάτων και Επίκουρος είναι οι δυο πόλοι της συναισθηματικής και διανοητικής ζωής, η πιο βαθιά ριζωμένη στην ανθρώπινη φύση αντίθεση» έλεγε ο αείμνηστος φιλόσοφος και καθηγητής Χαράλαμπος Θεοδωρίδης. Επίσης, να, πού οδηγεί ο ιδεαλισμός, που βρίσκεται τόσο χαμηλά σε αξίες σε σχέση με την αληθινή φιλοσοφία των φυσιοκρατών της Ιωνικής σχολής, του Δημόκριτου, του Επίκουρου και τόσων άλλων υλιστών φιλοσόφων που εξύψωσαν την Ελλάδα σαν μέλισσες που τρυγούν ακόμα το μέλι των λουλουδιών που φύτρωσαν στους τάφους των σοφών προγόνων μας!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πίνακας Ανακοινώσεων

Για φιλοσοφικά θέματα που άπτονται των θρησκειών ή άλλων δεισιδαιμονιών αλλοτριώνοντας τον άνθρωπο διαβάστε
«Η Αθεΐα είναι Αρετή»


Οι Επικούρειοι φίλοι ας μην αμελούν μια επίσκεψη στο blog που έγινε προς τιμή του μεγάλου μας φιλόσοφου.

Ας φιλοσοφήσουμε για τη φιλία

ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ: Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ: Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
Επιστημονική Φαντασία

Ιστορία Φιλοσοφίας

Ιστορία Φιλοσοφίας
Οι Φιλοσοφικές Σχολές της Αρχα'ιας Ελλάδας σελ. 320 Εκδόσεις Ενάλιος

Θρησκειολογία

Θρησκειολογία
ΧΑΛΚΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ σελ. 608 Εκδόσεις Ενάλιος

Η ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΟΤΗΤΑΣ (μυθιστόρημα 348 σελίδες)