Κυριακή 28 Μαρτίου 2021

Είναι ο κορωνοϊός ανύπαρκτος και τα εμβόλια συνωμοσία της Δύσης;

Πέθανε ο πρόεδρος της Τανζανίας Τζον Μαγκουφούλι, γνωστός με το παρατσούκλι «Μπουλντόζας» καταστρατηγώντας τα πολιτικά και ατομικά δικαιώματα μέχρι την πλήρη κατάργηση της ελευθεροτυπίας στην χώρα του. Στην Τανζανία ακόμα και η ομοφυλοφιλία είναι παράνομη και οι ομοφυλόφιλοι συλλαμβάνονται. Θα μου πείτε ο πρώτος ηγέτης ήταν που πολεμούσε την ελευθεροτυπία, την έκφραση του ελεύθερου λόγου και την δημοκρατία… Ναι, δεν ήταν ο πρώτος, όμως ήταν ο μεγαλύτερος αρνητής του κορωνοϊού που υποστήριζε ότι τα εμβόλια για τον κορωνοϊό ήταν συνωμοσία της Δύσης, ενώ καλούσε τον πληθυσμό της χώρας του, να τρέξει να προσευχηθεί για να διώξει από την χώρα του τον «διάβολο της πανδημίας», όπως έλεγε και ο ίδιος.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, λοιπόν, πριν μολυνθεί, είχε απορρίψει σαν ελαττωματικά τα τεστ του κορωνοϊού, αφού προηγουμένως και ο ίδιος τα δοκίμασε σε… μία γίδα, σε ένα πρόβατο και σε έναν καρπό μάνγκο, που του έδωσαν θετική ένδειξη! Μαγκαφούλης ο Μαγκουφούλι! «Είμαι εξειδικευμένος επιστήμονας και ξέρω τι λέω» λέει στο πιο κάτω βίντεο ο πρόεδρος της Τανζανίας μπροστά στα Μ.Μ.Ε. της χώρας του, αφού έκανε κι άλλα τεστ σε… παπάγια, λάδια αυτοκινήτου και ό,τι μπορεί να φανταστεί ένας ανόητος, όταν έχει άγνοια από επιστήμη. Δείτε το βίντεο εδώ.


Ο Μαγκουφούλι με την αντιπρόεδρο Σουλούχου Χασάν γνωστή με το παρατσούκλι «Μάμα Σαμία» που ανέλαβε τα ηνία της χώρας του κόμματος που βρίσκεται στην εξουσία από το 1961!

Γι αυτό και ο πρόεδρος με την… επιστημονική του κατάρτιση σύστησε προσευχές και ατμοθεραπεία με βότανα για την αντιμετώπιση του ιού! Μα γιατί; Όταν λες δεν υπάρχει, τι πράγμα πας να καταπολεμήσεις; Κάτι τέτοιες ανοησίες είχε κάνει αρχικά και ο Ερντογάν, θυμόσαστε φαντάζομαι, στήνοντας σε πλατείες ντους ψεκασμών με τούρκικη κολόνια! Κάποιοι έξυπνοι σύμβουλοι τελικά τον έπεισαν πόσο νούμερο θα γίνει και εγκατέλειψε την… γενναιόδωρη λαϊκή θεραπεία, τα ψεκαστήρια κολόνιας ξηλώθηκαν! Ο «Μπουλντόζας» όμως στην Τανζανία δεν άκουγε κανέναν, ούτε καν τους ιερείς της χώρας του που ανήσυχοι και με κίνδυνο να συλληφθούν έλεγαν ότι πεθαίνει αφύσικα μεγάλος αριθμός ιερέων και καλογριών με αναπνευστικά προβλήματα, πολλοί από τους οποίους αντιμετώπιζαν τον covid 19 αγοράζοντας από μόνοι τους αναπνευστικές συσκευές οξυγόνου.

Τώρα θα μου πείτε, τα τεστ που ο ίδιος ο πρόεδρος διενήργησε ήταν ψέματα; Φυσικά και όχι. Αληθινά ήταν, αλλά του έλλειπε η επιστημονική κατάρτιση και η εξήγηση που δίνουν οι ειδικοί για να εξηγήσει τα αποτελέσματα.

Ο Μάικλ Σνέντλιτς Γενικός Γραμματέας του Αυστριακού ακροδεξιού κόμματος «Ελευθερία»

Προφανώς ο πρόεδρος της Τανζανίας ακολουθούσε τυφλά άλλους συνωμοσιολόγους, της Δύσης, που έκαναν παρόμοια «πειράματα» με Κόκα Κόλα που την έβρισκαν κι αυτοί… θετική στον κορωνοϊό και μάλιστα μέσα στο κοινοβούλιο της Αυστρίας, όπως έκανε ένας βουλευτής και μάλιστα Γ.Γ. του ακροδεξιού του κόμματος της «Ελευθερίας» (τυχαίο που όλες τις μαλακίες τελευταία τις ακούμε από αφελέστατους και αγράμματους ακροδεξιούς συνωμοσιολόγους…). Δείτε εδώ το βίντεο μέσα από την Αυστριακή βουλή.

Σύμφωνα με την εξήγηση που δόθηκε από την επιστημονική κοινότητα φυσικά δεν είναι μολυσμένη με κορωνοϊό η Κόκα Κόλα, αλλά η οξύτητά της υποβαθμίζει τη δοκιμή καταστρέφοντας τα συστατικά της, προκαλώντας μια χημική αντίδραση για την οποία ευθύνεται το ph του αναψυκτικού. Περισσότερα διαβάστε εδώ και μην επιδοθείτε και εσείς με τέτοια χαζά πειράματα, μόλις παραλάβετε δωρεάν τα τεστ από τα φαρμακεία!

Πριν τον θάνατό του ο Μαγκουφούλι είχε να εμφανιστεί δημοσίως δυο ολόκληρες βδομάδες, πράγμα που έκανε πολλούς να αντιληφθούν τι συνέβαινε. Τέσσερις συλλήψεις έκανε το επιτελείο του για… ψευδή διασπορά ειδήσεων, που του χάλαγε το image του λαϊκού ήρωα της Τανζανίας! Τελικά, μετά το θάνατό του, διέρρευσε ότι βρισκόταν σε νοσοκομείο της Κένυας με… αναπνευστικά προβλήματα. Βλέπεις παρόλο τα 61 χρόνια του δεν άντεξε, είχε παρακείμενο νόσημα καρδιάς και επόμενο ήταν να αποδοθεί ο θάνατός του σε καρδιακό επεισόδιο!

Ο Μπουλντόζας δεν πρόλαβε να βγει σώος από την περιπέτειά του για να ανοίξει δρόμο στους «αρνητές» να μην σταματήσουν τον αγώνα ενάντια στη λογική. Βλέπεις και οι αρνητές έχουν ψυχή, αλλά χωρίς λογική, ακόμα και ηγέτης μιας χώρας δεν κατάφερε να παραδεχτεί πόσο μεγάλο λάθος έκανε, παίρνοντας το βάρος των μαζικών θανάτων στη χώρα που κυβερνούσε με τόση απερισκεψία.

Γιατί σας τα λέω όλα αυτά; Για να πείσω μερικούς αρνητές της πραγματικότητας να πάνε φέτος στην Τανζανία για διακοπές και να ξεσαλώσουν χωρίς περιορισμούς. Εκεί δεν περιορίζεται η ελευθερία του λόγου, αρκεί να είσαι βλάκας και να λες σαν τον «Μπουλντόζα», ο κορωνοϊός είναι ανύπαρκτος και τα εμβόλια συνωμοσία της Δύσης!



2 σχόλια:

@ είπε...

Φυσικά υπάρχει ο Κορωνοϊός αλλά είναι σαν τον πνευμονιόκοκκο που όταν προσβάλλει εξασθενισμένους οργανισμούς τους τελειώνει!
Να λες δεν υπάρχει είσαι ανίδεος κι άψαχτος!

Άθεος είπε...

Ακριβώς αυτό... Ευτυχία μου!

Πίνακας Ανακοινώσεων

Για φιλοσοφικά θέματα που άπτονται των θρησκειών ή άλλων δεισιδαιμονιών αλλοτριώνοντας τον άνθρωπο διαβάστε
«Η Αθεΐα είναι Αρετή»


Οι Επικούρειοι φίλοι ας μην αμελούν μια επίσκεψη στο blog που έγινε προς τιμή του μεγάλου μας φιλόσοφου.

Ας φιλοσοφήσουμε για τη φιλία

ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ: Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ: Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
Επιστημονική Φαντασία

Ιστορία Φιλοσοφίας

Ιστορία Φιλοσοφίας
Οι Φιλοσοφικές Σχολές της Αρχα'ιας Ελλάδας σελ. 320 Εκδόσεις Ενάλιος

Θρησκειολογία

Θρησκειολογία
ΧΑΛΚΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ σελ. 608 Εκδόσεις Ενάλιος

Η ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΟΤΗΤΑΣ (μυθιστόρημα 348 σελίδες)