Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2025

Dick pick η πιο φριχτή σεξουαλική παρενόχληση!

Το διαδίκτυο αναμφισβήτητα είναι ένας χώρος με πολλά πλεονεκτήματα που λίγοι τα εκμεταλλεύονται. Οι περισσότεροι/ες το χρησιμοποιούν με μέτρο της δικής στους λογικής, σαν προέκταση της ζωής τους, της ζωής που έκαναν και θα συνεχίσουν να κάνουν, αποβλέποντας στο προσωπικό τους συμφέρον και την παραβατική ζωή τους. Μια από τις κύριες απασχολήσεις της παραβατικότητάς τους είναι η σεξουαλικότητα του πιο χαμηλού σταδίου όπου ταυτίζεται με ό,τι εννοούμε σεξισμό και εννοούμε με τον χαρακτηρισμό «σεξουαλική παρενόχληση». Τα πολύ παραβατικά άτομα δεν μπορούν να ξεχωρίσουν την συμπεριφορά τους από την απόλυτη παρενόχληση του άλλου που αδιαφορούν σε κάθε τους ενέργεια. Αδιαφορούν δηλαδή αν σε παρενοχλούν. Δεν νοιάζονται, γιατί δεν υπάρχει συναίσθηση. Αν δημοσιοποιείς τις φωτογραφίες σου δημόσια υπόκεισαι στους θεσπισμένους νόμους της πολιτείας. Όμως όταν υπερβαίνεις κάποια όρια σε προσωπικό επίπεδο, κρυφά στο messenger ας πούμε, χωρίς την συναίνεση του άλλου, τότε παρεμβαίνεις στην προσωπική ζωή τους εκβιαστικά, επιδεικνύοντας δύναμη και επιβολή, χαρακτηριστικά που αργότερα θα μεγιστοποιηθούν. Έρευνες έχουν δείξει ότι πρόκειται για μια προσπάθεια άσκησης εξουσίας και επιβολής. Οι ίδιοι/ες δεν έχουν επίγνωση ότι πρόκειται για επιθετική πράξη, ούτε θεωρούν ότι είναι εκβιαστές και σεξιστές που χωρίς να τους ζητηθεί σου στέλνουν αποκαλυπτικές φωτογραφίες τους, απροειδοποίητα και χωρίς συναίνεση, που πολλές φορές τις επεξεργάζονται έτσι ώστε να σε εξαπατήσουν καλύτερα. Η παρενόχληση δεν είναι μόνο από άντρες προς γυναίκες, αλλά και το αντίστροφο ή και μεταξύ ομοφυλόφιλων, πάντα χωρίς την συναίνεση του άλλου/ης. Η πιο σκληρή παρενόχληση είναι αυτή του Dick pick όπου ένας άξεστος «άντρας» στέλνει φωτογραφία το πέος του σε στύση σε μια άγνωστη ή διαδικτυακή του φίλη εντελώς απροειδοποίητα και χωρίς την συναίνεσή της, ελπίζοντας ότι με αυτό τον τρόπο θα την διεγείρει και θα την εντυπωσιάσει, ώστε να καταφέρει να συνουσιαστεί μαζί της περνώντας καλά, έστω και για μια νύχτα μόνο (ONS)! Κάποιοι θα αμφισβητήσουν ότι μπορεί κανείς να βρει γυναίκα με αυτόν τον τρόπο, όμως η πραγματικότητα τους διαψεύδει, αφού υπάρχουν γυναίκες με τόσο χαμηλή νοημοσύνη και ηθική.

Ο «άντρας», που μόνο άντρας δεν είναι δηλαδή, χωρίς ενσυναίσθηση της πράξης του δείχνει όλα τα χαρακτηριστικά εκείνα που τον καθιστούν απορριπτέο από αυτό που πρεσβεύει μια έντιμη σχέση που θα μπορούσε να οδηγήσει δυο ανθρώπους να αγαπηθούν, να ερωτευτούν και να κάνουν οικογένεια. Και μην νομίζετε ότι αυτός που στέλνει απροειδοποίητα το μόριό του σε στύση δεν ξέρει σε ποια το στέλνει. Το στέλνει σε κάποια που και η ίδια, αν ήταν άντρας, το ίδιο θα έκανε. Πρόκειται για το ίδιο παραβατικό άτομο και με την ίδια λογική που είναι ανάξια να συμπεριληφθεί στα πολιτισμένα άτομα, που μπορούν να αγαπήσουν, να ερωτευτούν και να κάνουν μια σχέση όπου ο έρωτας να είναι πραγματικά ειλικρινής και γενναιόψυχος όπως οφείλει ο ένας προς τον άλλον. Να, γιατί η γυναίκα που δεν ταυτίζεται με τον σεξιστή συνομιλητή της οφείλει να τον διαγράψει από τη ζωή της. Αν δεν το κάνει είναι όμοια με αυτόν που όσοι έχουν τη δύναμη να αγαπήσουν απαιτώντας και οι ίδιοι να αγαπηθούν, πρέπει το συντομότερο να απομακρύνονται από τέτοια άτομα χαμηλής ηθικής υποστάθμης που χωρίς ανθρώπινα συναισθήματα δεν συγκρίνονται ούτε με τα κατοικίδια ζώα που φιλοξενούν στα σπίτια τους.

Τώρα θα μου πείτε αυτοί οι άντρες που επιχειρούν το dick pick έχουν επιτυχία; Σε μια έξυπνη και καθώς πρέπει γυναίκα φυσικά και όχι, η οποία αν δεν τον καταγγείλει, το πρώτο που έχει να κάνει είναι να τον διαγράψει με μπλοκάρισμα ώστε να απαλλαγεί από αυτού του είδους την παρενόχληση που σίγουρο είναι ότι στο μέλλον θα γίνει σκληρότερη. Η αμφιβόλου ηθικής, χαμηλής ποιότητας γυναίκες, γυναίκες του περιθωρίου και χωρίς πνευματική καλλιέργεια σίγουρα θα ανταποκριθούν! Πρόκειται για το 2 με 3% των γυναικών μόνο. Το υπόλοιπο 97% των γυναικών θεωρούν τα άτομα αυτά αλήτες και γελοίους στην κυριολεξία. Είναι το ίδιο ποσοστό ανδρών που παίρνουν την πρωτοβουλία να κάνουν Dick pick γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορούν να επικοινωνήσουν και να βρουν ταίρι. Σύμφωνα με το 82% των ανδρών που συμμετείχαν σε μια επιστημονική έρευνα της κοινωνικής ψυχολόγου Flora Oswald το 2019 οι άντρες θεωρούν ότι στέλνοντας αυτού του τύπου τις φωτογραφίες διεγείρουν σεξουαλικά τον/την αποδέκτη. Το 50% των ανδρών που απάντησαν ανέφεραν ότι έτσι νιώθουν ελκυστικοί. Το 51% ελπίζουν να λάβουν αντίστοιχη απάντηση με «σέξι» φωτογραφίες, ενώ ένα 53% θέλουν να προκαλέσουν. Τέλος 47% των συμμετεχόντων αναφέρουν ότι με τον τρόπο αυτό θέλουν να δείξουν το σεξουαλικό τους ενδιαφέρον προς ένα πρόσωπο, αλλά δεν έχουν την επίγνωση λόγω της χαμηλής πνευματικής τους εκπαίδευσης ότι παραβατούν και φέρονται σαν σεξιστές και παράνομοι που στο τέλος τελειοποιούνται σαν εκβιαστές και εγκληματίες.

Πολιτικά είναι αμέτοχοι σε κοινωνικά θέματα, ανήκουν στον ακροδεξιό χώρο, συχνά νεοναζί, έτοιμοι να προδώσουν την πατρίδα τους και ιδεαλιστές: φονταμενταλιστές σε όποιο θεό πιστεύουν ακόμα και σατανιστές που είναι το χειρότερο είδος φονταμενταλισμού και εκβιαστών που μια γυναίκα θα πρέπει από μακριά να τους αποφεύγει.

Τελευταία γνώρισα μια τέτοια γυναίκα, με αρχικά Α.Μ. για να μην γίνει καμιά παρεξήγηση, διαδικτυακά, όπως και τον Dick pick της, όπως μου τον περιέγραψε η ίδια μέσα από το messenger. Από τότε που γνωρίστηκαν έμειναν αχώριστοι αυτοί ενώ εγώ απομακρύνθηκα με το πιο γρήγορο βήμα που μπορούσα να κάνω, μακριά και από τους δυο, με αρκετή ντροπή για το χρόνο που ανάλωσα μαζί τους, μέχρι να μάθω ότι για καιρό συναστρεφόμουν με κατακάθια της κοινωνίας. Ευτυχώς που η σχέση μας έμεινε διαδικτυακή και δεν μου έφαγε περισσότερο χρόνο, αφού δεν πρόλαβα να την γνωρίσω και προσωπικά από κοντά. Αυτόν βέβαια τον απέπεμψα πολύ νωρίτερα γιατί εκδηλώθηκε ότι εκτός του ότι ήταν νεοναζί, ήταν και Σατανιστής! Αν και αντισημίτης, λάτρευε θεούς των αρχαίων Εβραίων, ενώ εκείνη το έπαιζε «άθεη» για να πουλήσει πνεύμα, υπόληψη και καλλιέργεια που δεν είχε, και που στο τέλος αποδείχτηκε ότι μόνο άθεη δεν ήταν αλλά καιροσκόπος και βούτυρο στο ψωμί των ναρκισσιστών που σαν υποτακτική τους πλησίαζε. Την έκανε εκείνος ακόμα χειρότερη, σαν τα μούτρα του. Γι αυτό προσέξτε, είτε είστε άντρες, είτε γυναίκες, με ποιον ή με ποια ανοίγετε έστω μια απλή συζήτηση που μπορεί να σας οδηγήσει σε μια στενότερη φιλική σχέση.

Μπορεί τα επώδυνα αποτελέσματα να έρθουν νωρίτερα από την αποκάλυψη. Μην πέσετε ξαφνικά λοιπόν από τα σύννεφα, όταν θα αρχίσει η κακοποίησή σας ή αυτό που μόνο εμείς θα μάθουμε σαν είδηση σε κάποιο δελτίο ειδήσεων!

Η αλήθεια είναι ότι αναλύοντας την συμπεριφορά της μου δόθηκε η ευκαιρία να γράψω ενδιαφέροντα άρθρα, όπως έκανα και με άλλες, προστατεύοντας πάντα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα. Όμως, τώρα μπλόκαρα κάθε λογαριασμό της, αφού σιχάθηκα τον τρόπο που επέλεξε να ζει η ίδια κοροϊδεύοντας αυτούς που από κοντά αμέριμνοι την στήριξαν και αυτή για αυτούς μόνο αχαριστία κατάφερε να δείξει.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πίνακας Ανακοινώσεων

Για φιλοσοφικά θέματα που άπτονται των θρησκειών ή άλλων δεισιδαιμονιών αλλοτριώνοντας τον άνθρωπο διαβάστε
«Η Αθεΐα είναι Αρετή»


Οι Επικούρειοι φίλοι ας μην αμελούν μια επίσκεψη στο blog που έγινε προς τιμή του μεγάλου μας φιλόσοφου.

Ας φιλοσοφήσουμε για τη φιλία

ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ: Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ: Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
Επιστημονική Φαντασία

Ιστορία Φιλοσοφίας

Ιστορία Φιλοσοφίας
Οι Φιλοσοφικές Σχολές της Αρχα'ιας Ελλάδας σελ. 320 Εκδόσεις Ενάλιος

Θρησκειολογία

Θρησκειολογία
ΧΑΛΚΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ σελ. 608 Εκδόσεις Ενάλιος

Η ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΟΤΗΤΑΣ (μυθιστόρημα 348 σελίδες)