Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Υπάρχει ζωή πριν το θάνατο;

Τα λεφτά γι αυτούς, η θηλιά για μας!
Πάντα ο άνθρωπος αναρωτιόταν: υπάρχει ζωή μετά το θάνατο;
Και τώρα που μπορούμε εκ του ασφαλούς να παραδεχτούμε ότι δεν υπάρχει, να το νέο ερώτημα που εμφανίστηκε: Υπάρχει ζωή πριν το θάνατο;
Γιατί με τέτοια μέτρα που επιτρέπουμε να μας επιβάλλουν νομίζω εκτός από τη ζωή απωλέσαμε και την αξιοπρέπειά μας σαν άνθρωποι.
Τα όντα αυτά που μας κυβερνούν μας θεωρούν τελείως ζώα. Γνωρίζουν εκ των προτέρων ότι ακόμα κι αν παραχωρήσουν την εθνική μας κυριαρχία στους ξένους αμετάκλητα και άνευ όρων ή όσα προνόμια και να τους δώσουν, στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση πάλι οι ίδιοι θα βγουν! Αυτό το έχουν καταλάβει εδώ και πολλά χρόνια και μόνο ο «έλληνας» ψηφοφόρος δεν το έχει αντιληφθεί! Πειραματίζεται συνεχώς ανάμεσα στους δυο πρώτους και τους αλλάζει σαν τα πουκάμισα. Η μνήμη του δεν ξεπερνά τα δυο τρία χρόνια και συνεχώς επιστέφει στα παλιά ελπίζοντας ότι μετά την τελευταία ήττα όλα θα έχουν αλλάξει!
Τον δικομματισμό αυτόν τον έχει πληρώσει τόσο ακριβά κι όμως δεν λέει να το αντιληφθεί, υποθηκεύοντας συνεχώς το μέλλον των παιδιών του!
Μεθαύριο για παράδειγμα προγραμματίστηκε γενική απεργία. Ποιοι θα απεργήσουν;
Όχι πάντως αυτοί που ψηφίζουν τους δυνάστες τους.
Ξέρετε με ποια δικαιολογία;
Έχουν οικονομικές δυσκολίες και σκέφτονται το 50ρι που θα χάσουν!
Τα χιλιάρικα που τους παίρνουν με την επιβολή των εξουθενωτικών μέτρων δεν τα υπολογίζουν! Αυτά θα φανούν τον άλλο χρόνο όταν φτιάχνοντας την οικονομική τους δήλωση κάνουν την σύγκριση με το πέρσι! Τόσο φτάνει η μνήμη και ύστερα αρχίζουν τους αφορισμούς που κρατάνε μέχρι λίγο πριν την κάλπη.
Φυλάνε τα κέρματα στο τσεπάκι και τους παίρνουν τα χιλιάρικα από την κωλότσεπη!
Σήμερα για παράδειγμα που ανακοινώνονται τα μέτρα, ούτε που θα το πάρουν είδηση. Θα πίνουν αμέριμνοι το καφεδάκι τους σε κάποια καφετέρια απορώντας και οι ίδιοι γιατί ακρίβυνε τόσο ο καφές!
Τόσο κρετίνοι!
Μου θυμίζουν τα σπουργίτια που κελαηδούν αμέριμνα, καθισμένα στα καλώδια του ΟΤΕ, όταν αυτά λένε ότι όλα τα σπουργίτια πρέπει να πεθάνουν!

Δείτε προσεχτικά τα δυο πιο κάτω video για να αντιληφθείτε τον ξεπεσμό της οικονομικής μας συμφωνίας με τους ξένους, για να αντιληφθείτε τα σαΐνια που βγάλαμε τελευταία!
Η Σύμβαση Δανειακής Διευκόλυνσης δυστυχώς είναι άγνωστη ακόμα και στα στελέχη της κυβέρνησης! Κατά την γνώμη μου ισοδυναμεί με εσχάτη προδοσία!
Έχω την εντύπωση ότι σ’ αυτόν τον αγνώμονα λαό, που από τα ελληνικά ιδεώδη μακράν απέχει, τέτοιοι ηγέτες του άξιζαν και τέτοιους κατάφερε να αποκτήσει. Ακόμα κι αν θα ξαναψήφιζε, να ξέρετε, πάλι αυτούς θα εξέλεγε!
Δοξάστε τους!




Δείτε τα video

Εξαπάτησαν Βουλή και Λαό (2/2)

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

1) Υπερβάλλεις όταν λες ότι η μνήμη των ψηφοφόρων είναι 2-3 χρόνια. Αμφιβάλλω αν είναι παραπάνω από μία μέρα.

2) Όσο για τον Γιωργάκη: βλάκα τον ανεβάζουμε, ηλίθιο τον κατεβάζουμε, σαν λαπά τον θυμόμαστε (όλα αυτά με εξαίρεση τους ηλίθιους που ψηφίζουν ακόμη Πασοκ και βρίσκονται στις κλαδικές)...
Αλλά ξέρεις κάτι; Πρέπει να είναι τρομερά έξυπνος. Διαφορετικά δεν θα μπορούσε να επιτύχει να τον θεωρούν ΟΛΟΙ κόπανο αλλά ταυτόχρονα να βάζει τέτοιο χέρι στον κόσμο.

Άθεος είπε...

Δεν θα το αρνηθώ Μιχάλη, σίγουρα υπερβάλλω, αν και κάπου στο κείμενο παραδέχομαι ότι οι κρετίνοι πολλά ούτε που θα τα μάθουν αφού προτιμούν να πίνουν αμέριμνοι τον καφέ!
Όσο για το αν ο Γιωργάκης είναι έξυπνος ή βλάκας, σίγουρα ανάμεσα σ’ αυτά τα δυο ερωτήματα βρίσκονται όσοι ψάχνουν να μάθουν τι πραγματικά είναι αυτός ο Παπανδρέου, που τόσο πολύ ήθελε να γίνει πρωθυπουργός. Έξυπνος σαν επιτήδειος κλέφτης που λεηλάτησε τον εθνικό πλούτο της χώρας του ή βλάκας που θα μνημονεύεται στην ιστορία σαν ο βλάκας έλληνας πρωθυπουργός που εξασφάλισε την πολιτική του καταδίκη!

ΛΥΧΝΟΣ ΚΑΙΟΜΕΝΟΣ είπε...

δεν έχω παρά να συμφωνήσω και με την ανάρτησή σου, αλλά και με την απάντησή σου στο σχόλιο του Μιχάλη.

δυστυχώς…

Άθεος είπε...

Δυστυχώς, Βίκυ, δυστυχώς, όλοι συμφωνούμε! Διαφορετικά, θα υπήρχε ελπίδα να πω ότι, ίσως και να κάνω λάθος!

SkyclaD είπε...

Ένα είναι σίγουρο, η Νεοελλάδα έχει τους πολιτικούς και την κατάσταση που της αξίζει. Καλά να πάθει η πλειοψηφία των Νεοελλήνων(είναι και μεγάλη που να πάρει) που όλα αυτά τα χρόνια έκανε τα στραβά μάτια στην διαφθορά (αφού είχε βολευτεί με αυτήν), καλά να πάθει που γύριζε την πλάτη της στην γνώση και τους επιστήμονες (αφού προτιμούσε την δεισιδαιμονία της θρησκείας και τις κατίνες της τηλεοράσεως), καλά να πάθει που μια ζωή έκλεβε και κορόιδευε τους "ηλίθιους" Ευρωπαίους, όπως τους αποκαλούσε ο Χριστόδουλος, που δεν ξέρουν να ζούν όπως αυτοί, με δανεικά δλδ (τώρα όμως ζητάει βοήθεια απο αυτούς και θέλει να πάει στις χώρες τους για μια καλύτερη ζωή), καλά να πάθει που ψηφίζει μια ζωή τα ίδια κόμματα ενώ τα βρίζει ταυτόχρονα, καλά να πάθει που δίνει λεφτα στις εκκλησίες και στους παπάδες, (την ώρα που αυτοί κάνουν μπίζνες με βατοπαίδια κ.α.) Γενικώς καλά να πάθει για την κατάντια του, αλίμονο όμως απο εμάς που χωρίς να ακολουθούμε την αγέλη τους την πληρώνουμε μαζί τους.

Άθεος είπε...

Έτσι είναι όπως τα γράφεις φίλε μου… και τι φταίμε εμείς τώρα; Μήπως τους μισθούς των παπάδων όλοι δεν τους πληρώνουν; Έτσι είναι! Κι αυτό δεν λέγεται δημοκρατία. Η εκλογή έγινε δημοκρατικά; Υπήρξε ποτέ απλή αναλογική για να μιλάμε για δημοκρατία; Τα δυο μεγάλα κόμματα κοροϊδεύοντας το λαό με ψέματα έχουν από 20% σταθερούς γλύφτες-ψηφοφόρους. Ένα 20% που λέγονται αναποφάσιστοι μετακινούνται ανάλογα με τις… άσε να μην το πω… με τα γούστα τους, χωρίς να νοιάζονται για την πολιτική μια από δω και μια από κει! Τώρα το ποσοστό του ενός ή του άλλου γίνεται 40% πράγμα που του δίνει και την εξουσία. Αυτοί μας κυβερνούν! Αυτό το 20% ρυθμίζει τα πάντα κι αυτοί είναι οι πλέον άσχετοι!
Να, έτσι φτάσαμε ως εδώ, κι αυτό το λέμε δημοκρατία, για να μην πιάσω ότι τα χρέη ισόποσα πληρώνονται και από τον φτωχό και από τον πλούσιο. Μήπως είναι δίκαιο αυτό; Γιατί δεν υπάρχει αναλογία σε σχέση με το ετήσιο εισόδημα;
Άστα βράστα SkyclanD, τα πάντα βρωμάνε!!!

Dyer είπε...

Βολεύει αφάνταστα την εξουσία να παραδεχόμαστε ότι έχουμε τους ηγέτες που μας αξίζουν.
Αν πραγματικά είχαμε ελεύθερες επιλογές, δημοκρατικές μη χειραγωγημένες, πλουραλιστική παιδία, τότε θα ήμασταν συνυπεύθυνοι. Επειδή όμως τίποτα από τα παραπάνω δεν ισχύει σε συλλογικό επίπεδο, η απογοητευτική εικόνα μας είναι το δημιούργημα της ολιγαρχίας της εξουσίας. Με ευνουχισμένη παιδία σε κάθε τι πραγματικά ανατρεπτικό, η ζωή μας λίμνασε, αποκοιμήθηκε. Το σύστημα εξουσίας φρόντιζε να κοιμόμαστε βαριά για μη βλέπουμε το φαγοπότι που γινόταν. Ψευτοχορτασμένοι για χρόνια με ψίχουλα που πετούσε η εξουσία, μας παραμύθιαζε ότι τρώμε καλά, το πιστέψαμε.
Και τώρα λεει τέρμα τα ψίχουλα. Δεν υπάρχει ζωή, ούτε πριν το θάνατο.

Άθεος είπε...

Συμφωνούμε ότι έτσι όπως πάμε, Dyer, δεν υπάρχει ζωή πριν το θάνατο, τουλάχιστον όπως την ξέραμε. Όμως στο θέμα αν αυτοί είναι οι ηγέτες που μας αξίζουν, δεν είναι ποιον βολεύει, αλλά πώς καταντήσαμε, αυτοί που μας καταδυναστεύουν να έχουν έρθει εκεί πάνω με την θέληση τη δική μας! Μας επιβάλλονται με το ζόρι ή νομίζουν ότι τους φέραμε για να μας σώσουν κι αυτοί τώρα κάνουν το καθήκον τους...

penestas είπε...

Yπαρχει ζωη φιλε Αθεε,οπως υπαρχει παραδησος και κολαση.Μονο που σε τουτο τον παραδησο κατοικοεδρευουν οι πονηροι οι βολεμενοι οι εχωντες και κατεχωντες.Στην κολαση ειναι πεταμενοι οσοι δεν χωρουν στο συστημα και εκεινοι που συνηδητα αντιτασωνται σ αυτο.Η φωνη των κολασμενων ειναι τοσο αδυναμη και ανυσχηρη που ποτε δε εφτανε στα αυτια των καλοπερασακηδων του παραδησου. Να ομως που ηρθε η ωρα και ο παραδησος φτωχηνε και οι κληδοκρατορες του παραδησου προκειμενου να διατηρησουν την καλοπεραση τους διωχνουν τους παραπανησιους.Και παρατηρω τουτο το περιεργο συνανθρωποι μας που λιγο καιρο πριν υψωναν με φανατισμο τις κοματικες σημαιες και τα κοματικα πανω (κυρια των δυο κοματων εξουσιας) σημερα κρατουν την γαλανολευκη και μουντζωνουν αυτους που ψηφησαν ,,Καλιο αργα παρα ποτε,,Με μια παρατηρηση η καινουρια Ελλαδα ,,που πιστευω,,οτι θα προκηψει μετα την καταστροφη να αγαπαει εξ ισου ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ 15-6-11

Άθεος είπε...

Πολύ ανθρώπινο το σχόλιό σου penesta φίλε μου!
Πράγματι, υπάρχει και παράδεισος και κόλαση, αλλά μόνο σ’ αυτή τη ζωή!
Στον παράδεισο πάνε οι κακοί και στην κόλαση οι καλοί! Τόσο καιρό το Σύστημα μας κορόιδευε που μας τα έλεγε λάθος και μας διαστρέβλωνε την αλήθεια!
Να εγώ για παράδειγμα, σήμερα μέρα της απεργίας, κάνω του κεφαλιού μου! Θα πάω στην πορεία παρόλο που ξέρω ότι με την «καλή» μου πράξη γίνομαι αμετανόητο μέρος της κόλασης. Ακόμα έχω την «ψευδαίσθηση» ότι θα αντιστρέψω την κόλαση με τον παράδεισο και την ψευδαίσθηση με την αλήθεια!

~reflection~ είπε...

1. βρε.... απευθύνεσαι σε..ΠΟΙΗΤΕΣ.... Καθε στιχος ΜΙΑ ΖΩΗ... αρα ΕΜΕΙΣ ειδικά ζουμε πολλλλλες ΖΩΕΣ στο σανίδι της Επινόησης!...

2. Μη νομίζεις ότι συνειδητά γίναμε Ποιητες!!!.... την πήραμε πρέφα πως ΔΕΝ υπαρχει περίπτωση να Ζησουμε Αξιπρεπώς με τόσους Αρπαγες τριγυρω.... ΕΤΣΙ τι μας έμεινε?.. να γινουμε πΟΙΗΤΕΣ.... μμμμμμμμμμ..... ΖΩΗ χαρισαμενη... ΜΙΑ ΖΩΗ και ΔΥΟ.. και ΤΡΕΙΣ Ο Π Ω Σ εγω την ονειρεύομαι....


Σε καλώ επίσημα σε κάθε επινοητική μου αποπειρα να χτισω μία ΖΩΗ ονειρική μέσα στην αλληγορία της παιδικής μου ποιησης.....


Φόρεσε τα.... "βαφτιστικά σου"..... και ΈΛΑ.....

σε φιλω ολόγλυκα....

Άθεος είπε...

Αγαπητή ~reflection~ μόνο αυτό μας έμεινε, η αλληγορία!
Βαφτίζοντας αλληγορικά κάθε πόνο με μια ευχάριστη έννοια, γινόμαστε μαζοχιστές αντιμετωπίζοντας τον σαδιστή μας με αγάπη!
Αχ βρε Κάκια, καλή είναι η ποίηση και καμιά φορά γίνεται βάλσαμο στον πόνο της ζωής, μα σαν ματώσεις, η ονειρική ζωή της ποίησης χάνεται σαν σύννεφο και σαν αντιμετωπίσουμε πραγματικά τη ζωή, το όνειρο γίνεται εφιάλτης!
Όμως κι απ’ την άλλη, όταν ο ποιητής γίνει επαναστάτης
και είναι έτοιμος να πεθάνει για ένα ιδανικό και γράφει στίχους με το αίμα του στους τοίχους τότε η αλληγορία αποκτά νόημα και σαν μελοποιηθεί, το τραγούδι ξεσηκώνει λαούς… «παιδιά σηκωθείτε να βγούμε στους δρόμους»!

Άθεος είπε...

Αν αυτό δεν λέγεται επίδειξη δύναμης της εξουσίας και τρομοκρατία πώς λέγεται;
Μπροστά στο Θανάση, στο μοναστηράκι όπου ο κόσμος τρώει, τι θέλουν τα τσουτσέκια;

Άθεος είπε...

Να και ο εφαρμοστικός νόμος για να έχουμε να διαβάζουμε μέχρι το 2015….!

Άθεος είπε...

Κι αυτό! Λίγο μεγάλο βέβαια, αλλά μέχρι το 2015 τι θα διαβάζουμε…
Και μην νομίζετε ότι θα καθαρίσουμε τότε… θα πάει πολύ μακριά η βαλίτσα της χρεοκοπίας και της οικονομικής μας κατάντιας!

Άθεος είπε...

Φτάσαμε στην έκτη δόση κι ακόμα δεν πήραν χαμπάρι μερικοί ότι για κάθε δόση θα επιβάλλονται νέα μέτρα, όσο ο κόσμος παραμένει απαθής, σαν αρκούδα που δεν μπορεί να πάρει τα πόδια της!

Πίνακας Ανακοινώσεων

Για φιλοσοφικά θέματα που άπτονται των θρησκειών ή άλλων δεισιδαιμονιών αλλοτριώνοντας τον άνθρωπο διαβάστε
«Η Αθεΐα είναι Αρετή»


Οι Επικούρειοι φίλοι ας μην αμελούν μια επίσκεψη στο blog που έγινε προς τιμή του μεγάλου μας φιλόσοφου.

Ας φιλοσοφήσουμε για τη φιλία

ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ: Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ: Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
Επιστημονική Φαντασία

Ιστορία Φιλοσοφίας

Ιστορία Φιλοσοφίας
Οι Φιλοσοφικές Σχολές της Αρχα'ιας Ελλάδας σελ. 320 Εκδόσεις Ενάλιος

Θρησκειολογία

Θρησκειολογία
ΧΑΛΚΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ σελ. 608 Εκδόσεις Ενάλιος

Η ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΟΤΗΤΑΣ (μυθιστόρημα 348 σελίδες)