Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2013

Η δημοκρατία πέθανε εκεί όπου γεννήθηκε!


Ήταν θέμα χρόνου, η εγκληματική αυτή οργάνωση να δείξει το πραγματικό της πρόσωπο. Το προφίλ της οργάνωσης αυτής δεν είναι ούτε η υπεράσπιση των εθνικών και οικονομικών προβλημάτων της χώρας, ούτε η αλληλεγγύη προς τους φτωχούς που με το πρόσχημα τους «εράνους» υποδύεται ότι «βοηθάει» το λαό. Μια χούφτα ομοϊδεάτες τους τρώνε για να χορτάσουν με ξηρά τροφή μέσα από μια σακούλα μπροστά στα τηλεοπτικά κανάλια. Λάσπη στους ηλίθιους πετάνε και αυτοί σαν βάτραχοι με ανοιχτό το στόμα σαν μηρυκαστικά αναμασούν μασημένη τροφή.

Στόχος τους ήταν, και για πάντα θα είναι, μέσα από την διασάλευση της ομόνοιας των πολιτών, να επιτελούν τους ιδιοτελείς στόχους τους που κάθε ακροδεξιά και φασιστική οργάνωση έχει: να ανεβάζουν τα εκλογικά τους ποσοστά προκειμένου, «νόμιμα» να ασκούν την εγκληματική τους δράση σε βάρος των κατακτήσεων του λαού για την οικονομία, τον πολιτισμό και την κοινωνική τάξη, για ένα καλύτερο αύριο. Με λίγα λόγια, είναι οι κολαούζοι του Συστήματος! Είναι οι Εφιάλτες που καραδοκούν να πουλήσουν τη χώρα τους σε κάθε κατακτητή, προκειμένου να διασφαλίσουν τα βρώμικα ιδιοτελή τους σχέδια που στηρίζονται σε φασιστικά ιδεώδη, όπως αυτά του Ναζισμού που υποθάλπουν ρατσισμό, αντικομουνισμό υποστηρίζοντας κάθε αντιλαϊκό κίνημα προασπίζοντας έτσι με μανία την ολιγαρχία.

Οι ταλαιπωρημένοι και εξαθλιωμένοι, από τα εξουθενωτικά μέτρα της κυβέρνησης, ψηφοφόροι τους ας μην έχουν αυταπάτες. Ψήφισαν ακριβώς αυτούς που θα επιδεινώσουν ακόμα πιο πολύ τη θέση τους και σαν πολίτες του κράτους και σαν άνθρωποι που διαφοροποιούνται από τα ζώα. Είναι το σκιάχτρο που μας καταβαραθρώνει να είμαστε μόνιμα υποταγμένοι στους δυνάστες μας!
Να, ακριβώς αυτό λέγεται ηλιθιότητα που φαίνεται να είναι ακατανίκητη όταν η αλλοτρίωση του νου δρα σαν δύναμη εξαπάτησης, αντιστρέφοντας τη λογική.
Τότε κάθε αλλοτριωμένος νους είναι έτοιμος να υποδουλωθεί στον δυνάστη του.

Να ένα σχόλιο ενός άγνωστου σχολιαστή που βρήκα στο διαδίκτυο.
«Φυσικά δεν είναι τυχαίο που χτύπησαν τώρα ένα παιδί τα πιο βδελυρά κατασκευάσματα του μαφιόζικου πολιτικού συστήματος της ντροπής... Αυτοί είναι ταγμένοι να χτυπήσουν κάθε καθαρό και άδολο λαϊκό κίνημα ή ξεσηκωμό. Είναι το σκιάχτρο ενός χρεοκοπημένου συστήματος που γεννά και αποθεώνει τη βία με τις εθελόδουλες και φασιστικές πολιτικές του. Ρίχνει καπνό για να σκοτεινιάσει το φως που γεννιέται στην κοινωνία και αρχίζει να δίνει καρπούς. Ό,τι και να κάνουν δε θα σκοτώσουν τα νιάτα και τη ζωή... Οι "νοικοκυραίοι", οι φιλήσυχοι πια δε φοβούνται. Το αίμα του παιδιού θα δικαιωθεί και τα θρασύδειλα "τέρατα" του σκοταδισμού του φανατισμού και του μίσους θα κρυφτούν μαζί με αυτούς που τα υποθάλπουν»

Να και μερικά σχόλια της Liberation που πληγώνουν ακριβώς επειδή είναι αληθινά.

«Η δημοκρατία πέθανε εκεί όπου γεννήθηκε. Διογένη, βγες από το πιθάρι σου, οι Έλληνες τρελάθηκαν!»
«Έλληνας ράπερ βρέθηκε με μαχαίρι καρφωμένο στην πλάτη… Μα τι κάνει η Ελληνική Αστυνομία;»
«Μα τι κουβαλούν στο κεφάλι τους οι Έλληνες που έβαλαν στη Βουλή αυτό το φασιστικό, αντισημιτικό κόμμα; Η Δημοκρατία είναι νεκρή…»
«Αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο της ακροδεξιάς: η δολοφονική βία»
«Ω, η ακροδεξιά! Ένα συνονθύλευμα ψυχικά διαταραγμένων ατόμων»
«Γιατί άλλες χώρες που διέρχονται τρομερή κρίση, όπως η Πορτογαλία και η Ισπανία, δεν έχουν γνωρίσει τέτοια άνοδο των νεοναζιστών;»

Η Γερμανική εφημερίδα «Τageszeitung» με τίτλο «Νεοναζιστική τρομοκρατία στην Ελλάδα. Κυνήγι αριστερών» αναφέρεται στην παθητική στάση της αστυνομίας, που αν και ήταν εκεί παρενέβη πολύ αργότερα, επισημαίνοντας ότι «η δολοφονία του αριστερού μουσικού, τα ξημερώματα στην Αθήνα, από οπαδό του κόμματος της Χρυσής Αυγής πυροδοτεί νέο γύρο πολιτικής βίας και νεοναζιστικής τρομοκρατίας στην Ελλάδα».

Η Ιταλική «L’Unita» τονίζει πως «σαν συνέπεια της οικονομικής κρίσης η Ελλάδα ζει μια εκρηκτική κατάσταση, την οποία δεν είχε ζήσει ποτέ άλλοτε εν καιρώ ειρήνης». Επισημαίνοντας ότι «ο μόνος τρόπος για να αποδυναμωθεί η Χρυσή Αυγή είναι να μειωθεί άμεσα η ανεργία, να αντικατασταθούν, σαν πρώτο βήμα, οι τεχνοκράτες της τρόικας με πολιτικούς και να αλλάξει, κατά συνέπεια, η όλη διαχείριση της κρίσης».

Η επίσης Ιταλική «La Repubblica» σημειώνει «Η δολοφονία αυτή αυξάνει ακόμη περισσότερο την ένταση, σε μια χώρα που έχει γονατίσει εξαιτίας των μέτρων που έχει επιβάλει η τρόικα ως προϋπόθεση για τη χορήγηση οικονομικής βοήθειας»

Τέλος μία από τις μεγαλύτερες ειδησεογραφικές ηλεκτρονικής εφημερίδες της Ιταλίας η «Huffington Post», προέβαλε τη «νεοναζιστική δολοφονία της Αθήνας» σαν την πρώτη είδηση της ημέρας. «Όπως πάντα, η Χρυσή Αυγή αρνείται κάθε ευθύνη και ανάμειξη. Πρέπει να τονιστεί, όμως, ότι πρόκειται για πάγια τακτική του κόμματος αυτού και πως όταν δεν μπορεί να το πράξει, προσπαθεί να παίξει ακόμη και το θύμα».

Όποιος αντιλαμβάνεται ότι γίναμε νούμερο σε όλο τον κόσμο ας σκύψει το κεφάλι σαν νεορωμιός, που αντί να υπερηφανεύεται ότι είναι απόγονος των Αρχαίων Ελλήνων, που εφηύρε την Δημοκρατία και την μετέδωσε στο κόσμο, ας αντιληφθεί ότι το μόνο που κληρονόμησε από τότε είναι η συνείδηση του Εφιάλτη. Και ας αφήσει τις σαχλαμάρες υποκρινόμενος κάτω από το άγαλμα του Λεωνίδα ότι είναι απόγονοί τους. Ούτε σε μια τρίχα από το αρχίδι τους δεν πήραν!
Σκατόψυχοι απόγονοι του Εφιάλτη είναι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πίνακας Ανακοινώσεων

Για φιλοσοφικά θέματα που άπτονται των θρησκειών ή άλλων δεισιδαιμονιών αλλοτριώνοντας τον άνθρωπο διαβάστε
«Η Αθεΐα είναι Αρετή»


Οι Επικούρειοι φίλοι ας μην αμελούν μια επίσκεψη στο blog που έγινε προς τιμή του μεγάλου μας φιλόσοφου.

Ας φιλοσοφήσουμε για τη φιλία

ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ: Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ: Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
Επιστημονική Φαντασία

Ιστορία Φιλοσοφίας

Ιστορία Φιλοσοφίας
Οι Φιλοσοφικές Σχολές της Αρχα'ιας Ελλάδας σελ. 320 Εκδόσεις Ενάλιος

Θρησκειολογία

Θρησκειολογία
ΧΑΛΚΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ σελ. 608 Εκδόσεις Ενάλιος

Η ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΟΤΗΤΑΣ (μυθιστόρημα 348 σελίδες)