Πέμπτη 7 Απριλίου 2022

Ο πόλεμος προπαγάνδας στην Ουκρανία θα τραβήξει πολύ!

Θα μπορούσαμε να πάρουμε μια ουδέτερη θέση στον πόλεμο της Ουκρανίας όμως να χειροκροτούμε και τους νεοναζί Αζόφ μαζί με την μαριονέτα του ΝΑΤΟ που τον ηρωποιήσαμε στην Ελληνική βουλή πάει πολύ. Ήξερε τίποτα ο Ζελένσκι για την επανάσταση του 1821 ώστε να οικειοποιηθεί το σύνθημα «Ελευθερία η Θάνατος»; Μήπως έκανε καμιά αναφορά στους Τούρκους και στον αγαπημένο του Ερντογάν, όπου νόμοι από το 2014 αναβαθμίζουν τους Τατάρους της Κριμαίας έναντι της Ελληνικής μειονότητας στην Ουκρανία;

Ο νόμος περί «εξαφάνισης» της Ελληνικής μειονότητας της Ουκρανίας το Καλοκαίρι του 2021 ίσως είναι υπερβολικός, όπως μεταδόθηκε πέρσι και ίσως, λόγω γλώσσας, να διαστρεβλώσαμε το νόμο, για να υποστηρίξουμε ότι ευνοήθηκε η Τούρκικη μειονότητα έναντι της Ελληνικής, βλέπε:

Όμως όταν με νόμο απαγορευόταν από το 2014 η Ρωσική, η Ελληνική και η Ουγγρική γλώσσα, κανένας δεν διαμαρτυρήθηκε. Τότε, όχι μόνο απαγόρευσε η Ουκρανική βουλή το Κομουνιστικό Κόμμα αλλά κατήργησε και το νόμο που ποινικοποιούσε τη ναζιστική προπαγάνδα! Βλέπε:

Να, λοιπόν, αν δεν μας ένοιαζε πώς αντιμετωπιζόταν τα νεοναζιστικά στοιχεία τότε, θα μας νοιάξει τώρα που αυτά μπήκαν και στην Ελληνική βουλή από τον πρόεδρο μαριονέτα της Δύσης;

Όσο για την απαίτηση των Ρώσων να μην μπει η Ουκρανία στο ΝΑΤΟ και να φιλοξενήσει στη χώρα τους πυρηνικά ποιος είναι αυτός που θα αντιδρούσε, όταν την ίδια απαίτηση είχαν και οι Αμερικάνοι για την Κούβα ή οποιαδήποτε χώρα της Λατινικής Αμερικής;

Πόσο δημοκρατική σας φαίνεται η συμπεριφορά του ΝΑΤΟ και των Δυτικών Χωρών να βάλουν τους δύστυχους Ουκρανούς να πολεμήσουν την Ρώσικη αρκούδα και με τα μέτρα εναντίον της να πλήξουν τους λαούς της Δύσης για τα δικά τους Στρατιωτικά και Οικονομικά συμφέροντα;

Τα έγραφε ο Γιώργος Δελαστίκ για την Ουκρανία από το 2014

Δεν τα λέω εγώ αυτά, αλλά ο συνταγματάρχης Douglas McGregor πρώην ανώτερος σύμβουλος του Υπ. Εθ. Άμυνας των ΗΠΑ.

Δείτε και αυτό

Και την Λάρα Λόγκαν να φωνάζει «Μας είπαν ψέματα σε επική κλίμακα για την Ουκρανία. Το Κίεβο ξεπλένει το «μαύρο χρήμα» των ΗΠΑ.

Η μοναδική εικόνα όμως του άρθρου είναι όλα τα λεφτά: Δείχνει την σύμπνοια των νεοναζί Αζόφ με τους ναζί του Χίτλερ και των «φιλειρηνιστών» του ΝΑΤΟ. Αυτούς που η Ελληνική βουλή έβαλε χθες στην αίθουσα του κοινοβουλίου και την κααταχειροκρότησε με ενθουσιασμό!

Λυπάμαι όμως, τίποτα απ’ όσα λένε και οδύρονται τα κανάλια ολημερίς, δεν μπορώ να πιστέψω σαν αληθινό. Πόλεμος προπαγάνδας ο πόλεμος αυτός. Και τα μέτρα εναντίον της Ρωσίας δεν αποσκοπούν μόνο για να πλήξουν την αρκούδα του βορρά, αλλά και σας τους ίδιους, διαφορετικά δεν θα καταλάβετε πόσο κακός είναι ο Πούτιν!

Σαν κερασάκι στην τούρτα διαβάστε αυτό ή φρίξτε με το φωτογραφικό υλικό που περιέχει που τα φιλοδυτικά Μ.Μ.Ε. δεν θα σας δείξουν ποτέ. Κάποτε πρέπει να ξυπνήσουμε για το τι συμβαίνει και συνέβαινε τόσο καιρό στην Ουκρανία. Οι Αζόφ δεν είναι απλά μια περιθωριακή εξτρεμιστική οργάνωση, αλλά ο νόμος της Ουκρανίας, η ψυχή τους έθνους! Αυτοί που τα δυτικά Μ.Μ.Ε. θεωρούν υπερασπιστές και ήρωες του Ουκρανικού Έθνους! Ντροπή!

 



 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πίνακας Ανακοινώσεων

Για φιλοσοφικά θέματα που άπτονται των θρησκειών ή άλλων δεισιδαιμονιών αλλοτριώνοντας τον άνθρωπο διαβάστε
«Η Αθεΐα είναι Αρετή»


Οι Επικούρειοι φίλοι ας μην αμελούν μια επίσκεψη στο blog που έγινε προς τιμή του μεγάλου μας φιλόσοφου.

Ας φιλοσοφήσουμε για τη φιλία

ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ: Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ: Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
Επιστημονική Φαντασία

Ιστορία Φιλοσοφίας

Ιστορία Φιλοσοφίας
Οι Φιλοσοφικές Σχολές της Αρχα'ιας Ελλάδας σελ. 320 Εκδόσεις Ενάλιος

Θρησκειολογία

Θρησκειολογία
ΧΑΛΚΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ σελ. 608 Εκδόσεις Ενάλιος

Η ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΟΤΗΤΑΣ (μυθιστόρημα 348 σελίδες)