Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019

Ξιπασμένοι ρατσιστές ελληναράδες που επαίρονται ανωτερότητα, πατριωτισμό και φανατίλα


Μπορεί τα blogs να έχουν επισκιαστεί από τα μαζικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως το fb, που απευθύνονται σε όσους δεν μπορούν να διαβάσουν κάνοντας μόνο like σε εικονίτσες, όμως όποιος θέλει να διαβάσει, πέρα από τα βιβλία, τα blogs διατηρούν ακόμα την δυνατότητα να ενημερώνουν και να διδάσκουν. Έτσι στο blog «Τετραφάρμακος» επανέρχομαι κάθε φορά που ένα κοινωνικό φαινόμενο κάνει την εμφάνισή του και σκοπό έχει να διαστρεβλώσει την κοινή γνώμη, να αλλοτριώσει ή να δηλητηριάσει τη ζωή μας. Ο λόγος για τους ρατσιστές και ειδικά για εκείνους που σαν πλαίσιο αναφοράς χρησιμοποιούν τον «Ελληνισμό» υποτίθεται για να τον στηρίξουν χωρίς να αντιλαμβάνονται ότι τον πλήττουν ανεπανόρθωτα. Οι ανεγκέφαλοι αυτοί ρατσιστές φαίνεται να μην αντιλαμβάνονται ότι στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί. Οι ιδεαλιστικές προκαταλήψεις και οι ιστορικές αγκυλώσεις χαλκεύουν την αλήθεια και μας απομακρύνουν από την ιστορική πραγματικότητα. Αυτοί οι ανθέλληνες ελληναράδες, που το παίζουν και πατριώτες, έκαναν το μίσος και την απανθρωπιά καθημερινό ψωμοτύρι πλήττοντας τον κάθε κατατρεγμένο από την μοίρα του και διωγμένο βίαια από την πατρίδα του, αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά του. Έτσι, αδιαφορώντας για την ανάγκη που έκανε τους ανθρώπους αυτούς να ξεσπιτωθούν από την δική τους πατρίδα και τις ρίζες τους, τους πολεμούμε με τα ίδια όπλα που τους κυνήγησαν και οι εχθροί τους οι ταλιμπάν στις πατρίδες τους: της άγνοιας και του μίσους.

Το Σύστημα ξέρει με ποιον τρόπο να εξάψει το μίσος και να καλύψει τα ιδιοτελή συμφέροντά του. Χωρίς τις θρησκείες και το εθνικιστικό μένος οι πόλεμοι θα ήταν δύσκολο όχι μόνο να διαιωνιστούν, αλλά και να κηρυχτούν. Αρχικά αδιαφορούμε για τον πόλεμο που άδικα κήρυξαν και υπαίτιοι για αυτό είμαστε εμείς, «οι πολιτισμένοι της Δύσης». Μήλο της έριδος τα πετρέλαια που έχουν αυτοί και η πολιτική επιρροή που θέλουμε να επιβάλουμε εμείς στην περιοχή, στο σπίτι τους! Προσφιλής τρόπος εκμετάλλευσης, από την αποικιοκρατία των Ευρωπαίων και την αλαζονική διάδοση του εκχριστιανισμού στα πέρατα του κόσμου. Όχι, ο εκχριστιανισμός δεν είναι καλό πράγμα. Είναι ιμπεριαλισμός με το γάντι της δήθεν διάδοσης του πολιτισμού που σκοπό έχει κυρίως να διαδώσει τα ήθη μιας αρρωστημένης ράτσας ανθρώπων που με γενοκτονίες και απανθρωπιά αφανίζουν λαούς, δημιουργούν δούλους και ένα στυγνό εκμεταλλευτικό σύστημα. «Ο ουρανός και η γη είναι για όλους» λέει ο Ευριπίδης αλλά μερικοί ούτε που τον έχουν ακούσει. Οι περισσότεροι ούτε που άνοιξαν ένα βιβλίο να διαβάσουν μια τραγωδία και σχεδόν όλοι τους ούτε που διάβασαν ποτέ τους φιλοσοφία. Όμως καυχώνται για τα ελληνικά τους ιδεώδη. Με την συμπεριφορά τους, αυτά ακριβώς πολεμούν, αλλά δεν θα το μάθουν ποτέ. Οι ίδιοι σαν μαριονέτες κινούνται από λίγους εξουσιαστές, που έχουν συμφέρον να στρατολογούν ανόητους.

Ο τρόπος που σκέφτονται και πράττουν είναι ένας εκβαρβαρισμένος τρόπος συμπεριφοράς που στηρίζεται στην διαφορετικότητα των βιολογικών χαρακτηριστικών, γα να έρθουμε και στο θέμα μας. Αγνοώντας ότι ο ευφυής άνθρωπος (Homo Sapiens) αποτελεί προϊόν εξέλιξης με κοινό πρόγονο προσπαθούν να ξεχωρίσουν και να διαφοροποιηθούν, να νιώσουν «ανώτεροι» και τελικά να επιβληθούν στους» κατώτερους» εκμεταλλεύοντάς τους! Αυτοί που τους ακολουθούν δεν έχουν κανένα συμφέρον, απλά είναι αγνώμονες για να μην τους πω τελείως βλάκες, που τους εξάπτουν το πατριωτικό αίσθημα και εκείνοι νομίζουν ότι πραγματικά είναι θερμοί πατριώτες, τρομάρα τους.

Η «λογική» αυτών των δίποδων ορθών ζώων που επικαλούνται το «Ελληνικό» DNA επικεντρώνεται στην αμορφωσιά τους, στην μικρότητα της ψυχής τους και κυρίως στον απολίτιστο χαρακτήρα τους που μόνο πολιτισμό δεν δείχνει. Εμμέσως δείχνουν ότι όχι μόνο Έλληνες δεν πρέπει να είναι, αλλά σε σύγκριση με πολλούς πρόσφυγες που διωγμένοι από τις πατρίδες τους, είναι πολύ ανώτεροι από αυτά τα αποβράσματα που αυτοαποκαλούνται «Έλληνες», επειδή έτυχε να γεννηθούν στην Ελλάδα. Σαν τους Ναζί επικαλούνται βιολογικά χαρακτηριστικά που τους διαφοροποιούν, όπως λένε, από όλους τους άλλους ανθρώπους του πλανήτη! Τέτοιες διαφορές, πότε τις εντοπίζουν στις αποστάσεις πιγουνιών, στόματος, μύτης, ματιών και μετώπου, πότε στα δάχτυλα των ποδιών ή των χεριών και πότε στο χρώμα του δέρματος.

Αμόρφωτοι και αφελείς από μια συνεπή δαρβινική θεώρηση δεν μπορούν να αντιληφθούν, από τη μια ότι τίποτα πλεονεκτικότερο δεν έχουν από έναν ξένο επειδή ελάχιστα διαφέρουν φατσικά, και από την άλλη ότι τα επίκτητα χαρακτηριστικά δεν κληρονομούνται για να μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν σαν «δείγμα ελληνικότητας» για να δείξουν ανωτερότητα. Ούτε μπορούν να αντιληφθούν ότι ένα άτομο από ένα άλλο, αν θα έπρεπε να διαφοροποιηθεί. θα ήταν μοναχά στις γνώσεις, στην αρετή και την ανθρωπιά που είναι γνωσιακά και μαθησιακά γνωρίσματα και αποτελούν κοινωνικά φαινόμενα και όχι βιολογικά ή κοινώς ρατσιστικά που γελοιοποιούν έναν, πραγματικά ανώτερο άνθρωπο. Στα δυο άρθρα που δημοσίευσα στο blog «Η ΑΘΕΪΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΤΗ» έδειξα με τον καλύτερο τρόπο ότι ο εθνικοταλιμπανισμός είναι παγκόσμιο κοινωνικό φαινόμενο που άπτεται του ρατσισμού και της αμάθειας. Δεν υπάρχει μεταφυσική οντότητα πίσω από την εξελικτική πορεία του ανθρώπου, παρά μόνο η ιστορία του που είναι μια διαδικασία υπέρβασης του ζώου που νομοτελειακά εξέλιξε τον πρωτόγονο σε ευφυή άνθρωπο! Η εξέλιξη αυτή δεν διαφοροποιείται, ούτε στο πρόσωπο, ούτε στα δάχτυλα και κυρίως δεν αφορά το χρώμα του δέρματος. Οι αρετές βρίσκονται πιο μέσα, θαμμένες στον εγκέφαλο που οι ανεγκέφαλοι φαίνεται ακόμα δεν ανέπτυξαν. Ούτε πατριωτισμός είναι να μισείς όλους τους άλλους, αλλά να αξιοποιείς κατάλληλα την ιστορία σου προκειμένου να αλλάξεις τον κόσμο προς όφελος όλων και όχι μόνο μιας μερίδας εξουσιαστών, διαφορετικά είσαι πάλι ρατσιστής. Ούτε φιλοσοφημένοι πρέπει να είναι αυτοί οι Ελληναράδες που μας το παίζουν ανώτεροι, αφού ούτε ιστορία ξέρουν, ούτε φιλοσοφία διάβασαν ποτέ, ούτε πολιτικά φαίνεται να διαπνέονται από δημοκρατικές αρχές. Αγνοούν παντελώς τι είναι αυτό που διαφοροποιεί τον αρχαίο Έλληνα από τον σημερινό ρωμιό που προσκολλημένος σε αλλοδαπούς θεούς τόσο ανόητα προσπαθούν να στηρίξουν την διαφορετικότητά τους δείχνοντας μίσος και αποστροφή για κάθε ξένο.
κάνε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση

Κάποιοι από αυτούς ίσως είναι και μορφωμένοι, όμως έχουν άλλου είδους συμφέρον ή κάλο στον εγκέφαλο ώστε να μας πουλούν πατριωτισμό και σοφία, διακηρύσσοντας ότι «ήρθαν επιστήμονες από το Μιλάνο και την Μόσχα και εξέτασαν το DNA Μυκηναϊκών σκελετών και απέδειξαν ότι συμφωνούν με το DNA σύγχρονων ελλήνων 100%» Χέστηκε η φοράδα στ’ αλώνι, ακόμα και έτσι να ήταν! Σημασία έχει η συμπεριφορά αυτών των ρωμιών στην καθημερινότητά τους, στις γνώσεις τους, στις ιδέες τους, στην ανθρωπιά και τις αρετές τους. Συγκεκριμένα αυτός ο προπαγανδιστής μάχεται με μένος ενάντια σε εκείνους που δεν προστατεύουν τα έθιμά τους όμως ξεχνάει ότι πιστεύοντας ο ίδιος σε έναν Εβραϊκό μυθικό θεό και ο ίδιος ιδιοποιείται τα έθιμα αυτών που πολεμά. Δεν είναι τυχαίο που σχεδόν όλοι τους οι ρατσιστές είναι χριστιανοί που θεωρούν εθνική παράδοση τον χριστιανισμό, επειδή οι ψήφοι σε καιρό ειρήνης είναι πολύτιμοι και η φυγή εν καιρώ πολέμου σωτήρια, όπως τότε που με την κατάκτηση των Γερμανών κάποιοι θεώρησαν ασφαλέστερη την κουκούλα!

Στο «Χαλκεύοντας την Ιστορία» από τον πρόλογο ακόμα έδειξα παραστατικά με ένα παράδειγμα, τι είναι αυτό που διαφοροποιεί την αρχαία Ελληνική συνείδηση από τον ιδεαλιστικά ξενόδουλο πιστό της ρωμιοσύνης.
«Οι αρχαίοι Έλληνες, μεταξύ άλλων, λάτρεψαν την Αλήθεια, την Ελευθερία και το Κάλλος.
Την αλήθεια ανέπτυξαν με τη φιλοσοφία.
Την ελευθερία με την πολιτική.
Το κάλλος με την αισθητική.
Η πρώτη συνέβαλε στη σύλληψη του υλισμού.
Η δεύτερη στη δημοκρατία.
Η τρίτη στην τέχνη.
Η απαράμιλλος σχέση αυτών δημιούργησε αυτό που λέμε Ελληνικό Πολιτισμό!
Ο χριστιανισμός, τόσο αντίθετος με τον πολιτισμό αυτό έκανε ό,τι μπορούσε επιβάλλοντας ακριβώς αντίθετη λογική.
Διαστρέβλωσε, νόθεψε και απέκρυψε την αλήθεια σ’ ολόκληρη τη διάρκεια της ιστορίας του, προβάλλοντας σαν αλήθεια μύθους και δοξασίες άλλων λαών.
Καταδίκασε την ελεύθερη έκφραση, θεμελιακό δικαίωμα της δημοκρατίας, επιβάλλοντας θεοκρατική εξουσία, ελεγχόμενο τρόπο ζωής, καταστολή της διαφωνίας και του αιρετικού λόγου, δικαιολογώντας τα βασανιστήρια και τις αποτρόπαιες θανατικές καταδίκες.
Αδυνατώντας να εκτιμήσει την τέχνη, με μειωμένη αισθητική, κατέστρεψε μνημεία απείρου κάλλους, με οργή και λυσσαλέο πάθος».

Να γιατί στις δυο πιο πάνω αναρτήσεις υποστήριξα ότι «μεταξύ των αρχαίων Ελλήνων και των υποτιθέμενων ελληναράδων υπάρχει τόση σχέση όση μπορεί να έχει ένας φιλοσοφικός τρίβωνας από μια τροφαντή αρβανίτικη φουστανέλα».
Οι «πολιτισμένοι» αυτοί ελληναράδες θλίβονται που στους κακόμοιρους πρόσφυγες προσφέρουμε ανθρωπιστική βοήθεια, λίγη τροφή να μην πεθάνουν, μια κουβέρτα το χειμώνα ή μια τσάντα να μάθουν τα παιδιά τους γράμματα. Ποιος έχει το δικαίωμα να στερήσει από τα αγγελούδια αυτά την μόρφωση, που μια νύχτα τα άρπαξε ο πατέρας τους και σαν διωγμένοι έφυγαν από τις εστίες και τις ρίζες τους, αν όχι η δική μας απανθρωπιά που μετά από όσα πέρασαν θέλουμε να τους διώξουμε ξανά πίσω ή να τους φουντάρουνε στη θάλασσα. Χαρά στον πολιτισμό σου ρωμιέ, που επικαλείσαι και τον Έλληνα. Ντροπή σου απόβρασμα «ανθρώπου»!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πίνακας Ανακοινώσεων

Για φιλοσοφικά θέματα που άπτονται των θρησκειών ή άλλων δεισιδαιμονιών αλλοτριώνοντας τον άνθρωπο διαβάστε
«Η Αθεΐα είναι Αρετή»


Οι Επικούρειοι φίλοι ας μην αμελούν μια επίσκεψη στο blog που έγινε προς τιμή του μεγάλου μας φιλόσοφου.

Ας φιλοσοφήσουμε για τη φιλία

ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ: Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ: Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
Επιστημονική Φαντασία

Ιστορία Φιλοσοφίας

Ιστορία Φιλοσοφίας
Οι Φιλοσοφικές Σχολές της Αρχα'ιας Ελλάδας σελ. 320 Εκδόσεις Ενάλιος

Θρησκειολογία

Θρησκειολογία
ΧΑΛΚΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ σελ. 608 Εκδόσεις Ενάλιος

Η ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΟΤΗΤΑΣ (μυθιστόρημα 348 σελίδες)